Уника Хелткеър ООД е компания, основана с цел да работи и

...
Уника Хелткеър ООД е компания, основана с цел да работи и
Коментари Харесай

Почувствай живота с пълни сили

Уника Хелткеър ООД е компания, учредена за да работи и да се развива в областта на здравословното хранене. За тази цел Уника Хелткеър ООД работи с пациенти, които съветва, наблюдава и поучава в хода на смяната в техния метод на живот. Повече за активността им ще разберем от изявлението с тях.   Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?
Компанията е учредена през 2015 година, като в годините претърпя развиване и от 2018 година развива активност като Уника Хелткеър ООД. По-голямата част от дейностите ѝ са делегирани на външни компании, за оптимизация на разноските (outsourcing). Управителният съвет се състои от двама души, които са съдружници в компанията.

Създаването на онлайн магазин наложи потребността от разпространяване на методите и продуктите в цялата страна, като до тогава не разполагахме с задоволително добре развита мрежа от партньорски обекти.

Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?
Продуктите, които представляваме са потвърдени и добре известни в Европа. Към множеството от тях има подготвен интерес, заради тяхната известност. Методът е нов за България и там се изисква повече работа за така наречен Brand Awareness и налагането на продукта на пазара.

Поддържаме интереса посредством информативни публикации, семинари, промоции и нововъведения.

Къде продавате вашите артикули?
Продуктите се оферират онлайн, в аптечната мрежа на някои вериги аптеки, както и в магазини за здравословно хранене.

Работите ли с външни организации?  
Да, използваме услугите на външни организации, като този модел на работа ни разрешава да работим по-професионално, да се употребяваме от по-компетентна и цялостна поддръжка, както и да предоставяме по-добра услуга  към крайния ни консуматор.

Най-общо главните насоки, в които работим с външни организации са така наречен фулфилмънт и складова база с всички благоприятни условия, които центъра предлага, счетоводството на компанията, маркетинга и рекламата, както и логистиката на стоките. Благодарение на този вид взаимна активност, можем да си позволим да усъвършенстваме разноските си, както в същото време употребяваме професионална услуга в дадената сфера.
         
Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец?
Маркетинговата организация, с която работим поддържа цифровия маркетинг, SEO-то, както и IT зародили въпроси по платформата. За нас е значимо да сме добре показани в обществените канали, както и да имаме добра оптимизация при търсене в интернет. Смятаме, че представянето ни в мрежата е доста значимо за имиджа на компанията ни, защото хората и евентуалните ни клиенти могат да се срещнат с активността и услугите ни първо онлайн. Ако качеството на предоставената информация е високо и страницата информативна, това приказва за качеството на нашата услуга и артикули.

В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте желали да влезете онлайн и офлайн?
Основното показване на продуктите ни и разпространяването им е разпределено сред онлайн и физическите местоположения на партньорски обекти, с лек приоритет на онлайн търговията, като 65% се пада на онлайн продажбите, а 35% на физическите местоположения в страната. Целта ни е да реализираме 70% покритие на територията посредством физически местоположения в страната до края на 2022 година Онлайн – задачата ни е да усъвършенстваме представянето си, като информация за потребителя, както и да разтеглим предлаганите благоприятни условия за услуги, като по този метод целим да притеглим нови почитатели на здравословния метод на живот.

Как планувате да агитирате почитателите, клиентите и сътрудниците ви да ви поддържат за Награда на публиката?
Към момента на представянето ни за " Награда на публиката ", ще заложим на преимуществата на продуктите ни, както и нововъведенията, които се стремим да прилагаме в онлайн извършването на покупки. Методите, с които работим са в основата на превантивното хранене и разчитаме на постоянните ни почитатели и клиенти, които са изпитали изгодите от верния метод на хранене.

Преди събитието ще планираме изявления в обществените мрежи, образуване на събитие, предложения до сътрудниците ни, както и малко показване на активността ни в обобщение.

Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?
Добре би било да се реализира по-добра регулация на онлайн търговията в правно отношение. Това би извело на предни позиции стойностните магазини, които поставят всички старания, с цел да работят вярно. По-добрата регулация в законово отношение ще насърчи бизнесмените, които желаят да се развиват в дълготраен проект.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР